«Зірка» підбила підсумки сезону (ФОТО)

В конференц-залі кіровоградського клубу відбулась зустріч керівництва з журналістами та вболівальниками місцевої команди. На запитання присутніх відповідали наставник кіровоградців Анатолій Бузнік, директор клубу Сергій Ольшевський, керівник програми розвитку молодіжного футболу Вадим Даренко та заступник директора ФК «Зірка»Андрій Перевозник.

Вадим Даренко та Андрій Перевозник прозвітували присутнім про досягнення юних гравців «Зірки», які брали участь в різноманітних дитячо-юнацьких першостях країни, а також відповіли на ряд організаційних питань, що стосувалися зв’язків та співпраці клубу з вболівальниками.

Тренер кіровоградців Анатолій Іванович Бузнік, підбив підсумки сезону та озвучив завдання, які намагатимуться виконати його підопічні вже у наступному чемпіонаті: «Команду до цього сезону готував інший тренер, ми повинні подякувати Миколі Федоренку за його роботу, він сформував непогану команду. За той час, який я попрацював з гравцями, ми також багато зробили. Проте своїми результатами я і мої підопічні залишились не задоволеними. Ми хотіли і могли досягнути більшого, проте нам трішки забракло часу втілити задумане в життя. Я дякую і футболістам, і керівникам клубу за те, що довірили мені команду, і за цей час ми почали закладати фундамент на майбутній сезон, в якому ми повинні виконати поставлене перед нами завдання виходу до Прем’єр-ліги».

Директор клубу Сергій Олександрович Ольшевський розповів про те, які роботи з реконструкції стадіону ще планується виконати: «Нам залишилось покласти якісне іноземне покриття синього кольору (нагадаю, синій був перший кольором форми нашого клубу) на бігових доріжках. Цей процес дуже складний. Встановлювати ці доріжки будуть працівники італійської фірми, в якої ми їх замовили. Зараз працюємо над встановленням освітлення на стадіоні, також збудуємо невеличкий дах над деякими трибунами, покращимо акустику стадіону, змінимо глядацькі сидіння та встановимо надсучасне табло, на якому матимемо змогу дивитися відеоповтори під час футбольних ігор. На цьому реконструкція стадіону не завершиться, все буде виконуватися поступово, для всього потрібен час. Проте до липневого відкриття озвучені завдання з реконструкції стадіону ми виконаємо».

Андрій Мороз, Перша електронна газета


Поширити:

Залишити коментар:

коментар