Юні лісівники Кіровоградщини стали призерами Всеукраїнського зльоту

Команда Кіровоградщини виборола почесне ІІ місце на VІІ Всеукраїнському зльоті команд учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Представляли Кіровоградщину вихованці Компаніївського учнівського лісництва «Зелена планета», – повідомляє сайт Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Переможців нагородили кубком і грамотою Департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації, Київського обласного управління лісового та мисливського господарства, також юні лісівники отримали Подяку від Державного агентства лісових ресурсів України.

Окрім цього, «Зелена планета» була нагороджена Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та комунального закладу «Центру творчості дітей та юнацтва» Київської обласної ради за зайняте ІІІ місце у виставці-презентації досягнень учнівського лісництва. А член команди Марина Артем’єва за науково-дослідницьку роботу «Вивчення видового складу орнітофауни Компаніївщини» отримала Подяку від Державного агентства лісових ресурсів України за оригінальність презентації дослідницько-експерементальної роботи .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар