У Кіровограді проходить виставка «Будівництво і ремонт. Реклама і дизайн” (ФОТО)

Спеціалізована виставка “Будівництво і ремонт. Реклама і дизайн” відкрилася в кіровоградському Експоцентрі вчора, 28 травня, в рамках щорічних «Виставкових днів у Єлисаветграді».

Як передає кореспондент Першої електронної, торгово-промислова палата та організація Спілки рекламістів зібрали в Експоцентрі десятки підприємств-виробників Кіровоградщини, які демонстрували свою продукцію в окремих виставкових павільйонах.

Як розповіла Президент торгово-промислової палати Ірина Саєнко, метою заходу було надати можливість виробникам Кіровоградщини презентувати свої підприємства, продукцію, технології та послуги, а також вивчити ринок і тенденції його розвитку, знайти партнерів, постачальників і замовників.

Народний депутат Станіслав Березкін поспілкувався з представниками малого і середнього бізнесу й оглянув виставкові павільйони, де виробники презентували різноманітну техніку й обладнання, матеріали і технології для будівництва та ремонту, проектування та дизайну, реклами й поліграфії.

«Це дуже добре, що в Кіровограді організована така виставка, адже завжди важливо орієнтуватися і розуміти, які послуги можуть надавати саме місцеві виробники, – зазначив Станіслав Березкін. «Це лише перший крок, тому не варто говорити про високий рівень та велику кількість учасників. Проте саме на такі виставки, окрім виробників, треба запрошувати тих самих податківців, які тісно співпрацюють з бізнесом. Адже сьогодні ми спостерігаємо, що влада змінюється, але повертаються ті самі чиновники, які ще недавно тиснули на бізнес і знищували його».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар