Кіровоградщина здобула легкоатлетичне золото на Юнацькому чемпіонаті України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Нещодавно на київському НСК «Олімпійський» завершився юнацький чемпіонат з легкої атлетики, під час якого команда з Кіровоградщини здобула низку золотих і срібних нагород, а спортсменки Анастасія Думчева та Яна Качур були відібрні на європейські юнацькі змагання в м. Баку.

Про це Першій електронній повідомили в прес-центрі ФЛАКО.

Кіровоградська область виступала в складі 20 юних легкоатлетів з ДЮСШ «Спартак-2002», КЗ ОСДЮШОР-2, КЗ ДЮСШ-2, Гайворонської, Олександрівської та Новомиргородської РДЮСШ.

Золоту медаль змагань виборола вихованка Валерія Кузя з Гайворона –Яна Качур, пробігши в фіналі 400м за 55 секунд.

Срібну медаль чемпіонату здобула вихованка КЗ ОСДЮШОР-2 Анастасія Думчева (тренер Геннадій Здітовецький). Виконавши потрійний стрибок на 12м 72 см, Анастасія здобула другу медаль для кіровоградської команди.

Жіночий квартет з Кіровограда (Качур Яна, Каргополова Анастасія, Дзюбіна Катерина, Гвритішвілі Ганна) в комбінованій естафеті випередив всіх своїх одноліток.

5 місце в стрибках потрійним з результатом 11м 53см посіла Альона Дюбанова з КЗ ДЮСШ-2 (тренер В’ячеслав Нищеменко).

Переможцем фіналу «Б» з особистим рекордом став вихованець ДЮСШ «Спартак-2002» Євген Неруш, який подолав стометрівку 10.9с. Другим в цьому ж фіналі був учень ДЮСШ-2 Євген Царенко з результатом 11.0с.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар