102 ОВК – найактивніша в області за темпами голосування

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровоградській області найбільша явка виборців зафіксована у 102 виборчому окрузі – 46,42%. До округу входять Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Ульяновський райони з центром з Голованівську.

Про це під час третього інформаційного марафону щодо перебігу виборів на Кіровоградщині повідомила Любов Лук’янцева (офіційний спостерігач Комітету виборців України), передає кореспондент Першої електронної.

Вона розповіла, що по місту Кіровограду цей показник становить 45,4%, та наголосила, що в обласному центрі є дільниці, де на голосування прийшло більше 60% виборців.

За її словами, станом на 15.00 на Кіровоградщині своє виборче право реалізувало 44,2% громадян, що на 3,4% менше, ніж під час виборів 2010 року.

Озвучуючи інформацію по Україні, представник Комітету виборців зазначила, що найбільший відсоток явки виборців відмічено на Волині, найнижчий – у східних областях. Зокрема, в Луганській області проголосувало 16,86% населення, а в Донецькій – 10,78%. Там сьогодні працює лише третина виборчих комісій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар