На першій сесії прес-клубу розповіли про порушення на виборчих дільницях

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 25 травня, у Кіровоградському прес-клубі почався інформаційний марафон, на якому представники різних партій відмітили загальну активність виборців та стабільність роботи виборчих комісій, вказавши при цьому на незначні порушення.

Під час першого інформаційного марафону з журналістами спілкувалися Святослав Ханенко, керівник штабу Олега Тягнибока, народний депутат від ВО “Свобода”, Валерій Колєснік (довірена особа Олега Ляшка), довгостроковий спостерігач руху ОПОРА Зоя Лебідь, керівник виборчого штабу кандидата Юлії Тимошенко – Ігор Козуб.

За їх словами, у день виборів усі дільниці відкрилися вчасно (із максимальною затримкою 15 хвилин). Єдине порушення щодо початку голосування було зафіксовано в Гайвороні (дільниця №69) через сварку між головою виборчої комісії (від БЮТ) та секретарем від кандидата в Президенти Михайла Добкіна. «Могло дійти до бійки, якби не втрутились представники інших штабів», – зазначив Валерій Колесник.

Також він повідомив про «саботаж керівництва» на території ЖЕКу №10 у м. Кіроворад: не провітрюється кімната (температура 45 градусів), працює лише 3 кабінки з 6.

Представник ОПОРИ Зоя Лебідь зазначила, що на виборчій дільниці по вул. Абдрахманова зафіксоване одне порушення – відсутні інформаційні плакати про кандидатів у Президенти.

Ігор Козуб (партія «Батьківщина») попередив про можливі диверсії і закликав виборців звертати увагу на підозрілі пакети на територіях виборчих дільниць.

Також до участі у марафоні були зареєстровані представники від Комуністичної партії та кандидата в Президенти Сергія Тігіпка, які так і не прибули в студію.

Протягом дня відбудеться ще дві інформаційні сесії (о 14.00 та о 18.00) і одна заключна – у понеділок, 26-го травня, об 11.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар