У Кіровограді змагались інтернаціональні мами (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

23 травня відбувся перший відкритий обласний конкурс краси та таланту «International MAMA 2014», у якому змагалися мами з українським, вірменським, білоруським, російським, гавайським корінням.

Як повідомила Першій електронній керівник школи моделей «Рімо» Олена Рудковська, конкурс створений, перш за все, для підвищення статусу мами в суспільстві та популяризації сімейних цінностей представників різних національностей, які живуть на Кіровоградщині.

Саме тому, за її словами, журі вирішило не визначати єдиної переможниці – кожна мама отримала диплом у якійсь номінації.

Конкурсна програма була насичена демонстрацією найрізноманітніших талантів інтернаціональних мам: від танців, пісень та віршів до демонстрації дизайнерської колекції, вишитих ікон та плетіння кіс на очах у глядачів. До речі, саме майстриня ікон була відзначена найкращою у номінації таланту.

Окремий диплом від учасника кулінарного шоу «Майстер-Шеф» та генерального директора модельної агенції “Рімо” Олександра Працкова отримала мама Тетяна Пономаренко, яка приготувала найсмачнішу національну страву – м’ясо з чорносливом.

Інші номінацій розділилися наступним чином:

«Мама Гламур» – Оксана Катана,
«Мама Неповторність» – Оксана Федоренко та Олена Голуб,
«Мама Чарівність» – Тетяна Пономаренко,
«Мама Бізнес» – Катерина Дежко,
«Мама Артистичність» – Віра Тищенко,
«Мама Витонченість» – Венера Єгоян-Федаськова,
«Мама Романтичність» – Катерина Сергієнко,
«Мама Стиль» – Юлія Бабак,
«Мама Талант» – Євгенія Колос,
«Мама Грація» – Тетяна Кононова,
«Мама Елегантність» – Лариса Ковінєва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар