«Червона Зірка» боїться китайських клонів?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ПАТ «Червона Зірка» відмовляється від співпраці з Китаєм, тому що боїться появи китайських підробок своєї сільгосптехніки.  

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів голова правління – генеральний директор ПАТ Сергій Калапа, повідомив кореспондент Першої електронної.

За словами Калапи, «Червона Зірка» вже мала нагоду ознайомитися з китайським сільгосп-ринком і навіть отримала пропозицію про співпрацю від одного з місцевих підприємств. Але, вивчивши ситуацію, фахівці «ЧЗ» дійшли висновку, що краще так не ризикувати, бо великі партії машин китайці не купуватимуть, а от налагодити власну лінію виробництва «клонів» кіровоградської сільгосптехніки можуть досить швидко.

Довідка.
ПАТ «Червона Зірка» протягом І кварталу 2014 року зберегла позитивну динаміку основних економічних показників, сталу кількість персоналу та забезпечила ріст зарплати. Загальний обсяг виробництва за цей період склав більше 68,2 млн. грн. Обсяг реалізації продукції у І кварталі зріс на 11,9 % (1608 одиниць техніки). Таких показників вдалося досягти за рахунок зростання експорту товару.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар