Двоє юних світловодських грабіжників напали на пенсіонерку з електрошокером (ДОПОВНЕНО)

Двоє 17-річних жителів Світловодського району проникли до будинку 67-річної жінки та, погрожуючи застосувати електрошокер, заволоділи її майном.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС в області.

Наразі нападників затримали.

Правоохоронці попередньо встановили, що близько третьої години ночі юнаки проникли до помешкання пенсіонерки. Зловмисники почали шукати ключі від гаража, аби заволодіти автомобілем. Господарка будинку, почувши шум, прокинулась і ввімкнула світло. Один із нападників вибіг з помешкання, інший, пригрозивши жінці застосувати до неї електрошокер, наказав мовчати та прихопив із собою фотоапарат, годинник і ключі.

Зловмисники відчинили гараж та викотили звідти автомобіль, потім намагались завести його. Скориставшись відсутністю їх уваги, потерпіла почала кликати на допомогу. В цей час нападники хутко втекли з подвір’я, заволодівши транспортним засобом.

«Жінка негайно зателефонувала до міліції, на місце події прибув наряд відділу Державної служби охорони та слідчо-оперативна група. Одного із зловмисників правоохоронці затримали за кількасот метрів від помешкання потерпілої біля викраденого автомобіля, його «напарника» – того ж дня під вечір», – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від семи до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. Раніше обидва підозрювані вже були судимі за скоєння крадіжок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар