У Кіровоградському інституті державного та муніципального управління відбувся День відкритих дверей (ФОТО)

У Кіровоградському інституті державного та муніципального управління Класичного приватного університету відбувся День відкритих дверей та відзначили День науки. Студентам та викладачам вручили заохочувальні грамоти.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, на День відкритих дверей до вузу запросили учнів 9-11 класів, які визначаються з майбутньою професією. Їм розповідали про умови вступу до інституту, високу якість викладання та актуальність спеціальностей, які сьогодні представлені у Кіровоградському інституті державного та муніципального управління Класичного приватного університету.

За словами директора вузу Івана Литвина, на сьогоднішній день Державна судова адміністрація України підписала дозвіл про проходження практики тільки інституту державного та муніципального управління. «Кваліфікованих юристів (та і не тільки їх) дуже мало, і ми маємо змогу підвищити їх професійний рівень. Тобто у нас можуть навчатися не лише вчорашні випускники, але й люди які вже давно працюють в державних установах. Наші спеціальності потрібні, як ніколи, основний напрямок підготовки спеціалістів – правознавство. Тому, зараз, враховуючи судову систему, нашій Україні просто необхідні молоді і досвідчені спеціалісти. До речі, цьогорічним досягненням є те, що дві наші студентки їдуть на практику в Анталію (Туреччина)», – зазначив директор.

Іван Литвин наголосив на тому, що перший рік навчання у вузі – безкоштовний. Це дуже вигідна пропозиція для тих, хто не має змоги одразу оплатити навчання – ви підписуєте контракт, і оплачуєте, починаючи з другого навчального року. Варто сказати, що в нас дуже сильний викладацький склад – у вузі працюють викладачі Кіровоградського національно-технічного університету та Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка.

З наступного року в вузі планують ввести кафедру богослов’я (православних конфесій).

«Зараз наше суспільство духовно виснажене і потребує більшої впевненості і сили. Знання і досвід у такому напрямку, як релігієзнавство допоможуть сформувати і виховати духовно досвідчене молоде покоління», – сказав викладачів інституту, кандидата філософських наук доцента Ігнат’єва Віталія Аркадійовича.

Довідка: Сьогодні в Кіровоградському інституті державного та муніципального управління КПУ здобувають освіту 292 студенти на денній та заочних формах навчання. Перелік напрямків підготовки спеціалістів за останні роки значно розширився: «Правознавство», «Державна служба», «Геодезія, картографія та землеустрій», «Фінанси та кредит», «Облік та аудит», «Соціальна робота». Велика увага приділяється науково-дослідній роботі. Навчальний процес забезпечують висококваліфіковані та досвідчені спеціалісти, 96% з яких – доктори наук та практикуючі фахівці. Студенти інституту беруть активну участь у конференціях і семінарах, які проводять провідні ВНЗ України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар