Вільшанський район відкрив Всеукраїнський фестиваль «Калиновий спів» (ФОТО)

Сьогодні у Кіровограді відкрився ХХІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів».

Як повідомив кореспондент Першої електронної, учасники фестивалю (а це 35 аматорських колективів Кіровоградщини, Дніпропетровської, Вінницької, Миколаївської, Київської та інших областей України) ходою пройшли від приміщення обласного музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького до обласної філармонії, де відбувся традиційний ритуал уквітчання кущів калини.

У фойє філармонії відбулася виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій свої кращі вироби демонстрували майстри Вільшанського району.

Саме вільшанцям надана честь під час церемонії урочистого відкриття на сцені філармонії до фестивальної емблеми – гілки калини – пов’язати новий рушник. Благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» виділив 10 тис.грн, аби Вільшанський район гідно представив на фестивалі «Калиновий спів» свої здобутки та підготувати вироби декоративно-ужиткового мистецтва.

18 травня об 11.00 в залі обласної філармонії відбудеться нагородження та заключний концерт переможців фестивалю «Калиновий спів».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар