Жителі Бережинки хочуть, щоб маршрутка №284 рухалася через центр

Міськвиконком Кіровоградської міської ради виявив порушення у схемі маршруту №284, який з’єднує село Бережинку з Кіровоградом. Маршрут повинен рухатися через вулицю Верхню Пермську, натомість їздить через центр.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної.

Жителів села Бережинки розповідають, що затверджена схема маршруту їх не влаштовує, адже людям набагато зручніше добиратися через центр, ніж через Верхню Пермську. Адже саме в центрі міста Кіровограда зосереджені всі необхідні установи, тож до них можна добратися одразу вийшовши з маршрутки №284, не роблячи пересадок чи не йдучи пішки.

Листа із виявленим порушенням міськвиконком направив до Кіровоградської райдержадміністрації. Відповідно дане питання на днях було винесене на розгляд районної комісії з координації роботи транспорту, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Алла Гаращенко. Перевізник даного маршруту Сергій Баркар зазначив, що перевозив людей через центр, тому що мав на це відповідне погодження від органів ДАІ. У свою чергу, присутній на комісії начальник управління транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради Віктор Зубченко звернув увагу на те, що все ж таки даним перевізником було здійснено порушення чинного автотранспортного законодавства.

Та в результаті наради вирішили, щоб перевізник поки рухався через вулицю Верхню Пермську, а також вирішили направити звернення до Кіровоградського міського голови з проханням затвердити нову схему руху автобусів за приміським автобусним маршрутом загального користування Кіровоград-Бережинка №284 через центр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар