Незадоволений Верховною Радою нардеп не зумів відповісти на питання виборців Вільшанки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Нинішній склад Верховної Ради України, в значній мірі, сфальшований», – заявив народний депутат України, член фракції «Свобода» Святослав Ханенко під час зустрічі з виборцями селища Вільшанка.

На думку депутата, одразу після президентських виборів, слід проводити парламентські.

«Україні потрібен легітимний всенародно обраний Президент, – каже Ханенко. – ВО «Свобода» виступає за президентську республіку з децентралізованою владою і з легкою процедурою відкликання посадовців з обраних посад. Склад Верховної Ради треба скоротити до 300 депутатів і обирати обранців слід на три роки».

Натомість жителів Вільшанки, присутніх на зустрічі, цікавили інші питання, а саме – діяльність новопризначеного голови Кіровоградської ОДА Олеся Петіка, який ще нещодавно працював помічником депутата Ханенка.

Мешканці Вільшанки звернули увагу на те, що багато кадрових питань Петік вирішує кулуарно й на посади призначаються відверто одіозні фігури. Також виборців обурювало, що новий голова ОДА жодного разу не приїздив у Вільшанський чи прилеглі райони, не цікавиться їхніми проблемами.

Надзвичайно гострою темою на зустрічі також стала проблема інформаційного вакууму на Вільшанщині. Справа в тому, що жителі району не мають можливості дивитись кіровоградські телеканали, на даний момент в районі діє лише сім стаціонарних радіоточок, а кіровоградське короткохвильове мовлення взагалі відсутнє.

До місцевих проблемних питань Святослав Ханенко був не готовим, свого екс-помічника всіляко виправдовував і пообіцяв вже незабаром знову зустрітись з виборцями Вільшанщини.

Микола БАЛАБАН для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар