У Долинській районній лікарні відкрили нове хірургічне відділення (фото)

У Долинському районі за сприяння депутатського корпусу райради відкрито нове хірургічне відділення в районній лікарні розраховане на 45 ліжкомісць.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної.

Відділення оснащене новими меблями, кожна палата обладнана необхідними зручностями. На укомплектування нового відділення з районного бюджету було виділено 150 тис. грн.

Голова Долинської районної ради Григорій Данилюк під час відкриття зазначив, що в оновленому відділенні облаштовано палату для ветеранів ВВВ, воїнів інтернаціоналістів та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Він висловив подяку депутатам районної ради за те, що вони підтримали пропозицію виділення коштів на комплектування відділення меблями.

Планова робота з покращення матеріально-технічної бази лікарні, за його словами, продовжуватиметься й надалі.

Наразі вже отримано експертний висновок до проекту завершення будівництва діагностичного центру та приймального відділення райлікарні на загальну суму 5,3 млн. грн.

На фото:
Почесну місію перерізати символічну стрічку оновленого відділення було надано завідувачу хірургічним відділенням Сергію Бураку, старшій медичній сестрі хірургічного відділення Ользі Жиліній та старшій медичній сестрі відділення Оксані Загородній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар