Голова Долинської РДА: Складається враження, що попередня влада взагалі нічого не робила

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Долинської райдержадміністрації Олександр Ромащенко вважає, що попередня районна влада взагалі нічого не робила.

Зокрема, як повідомив Ромащенко Першій електронній, це стосується питання з перекриттям покрівлі НВК “Долинська гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3”. Дах тече всю осінь, зиму і ось вже майже цілу весну, а між тим є відповідні служби, проведені тендери, напередодні зими знято 550 квадратних метрів покрівлі, підрядчик отримав відповідні кошти і на цьому все зупинилося.

Інший випадок пов’язаний з проблемою мешканців багатоповерхівок, які відключилися від центрального опалення. За словами Ромащенка, це проблема, яку породила міська рада і міський голова, а тепер винними роблять людей. «Не розумію, де була міська влада у 2007 році, коли люди масово від’єднувалися від системи централізованого опалення, і лише у 2011 році розпочиналися непоодинокі судові процеси. Я розумію, що мешканці мікрорайону відключилися від мережі не у відповідності з чинним законодавством, не отримавши жодних погоджень, але міська рада із самого початку, знаючи про незаконність дій споживачів, мала б вжити невідкладних заходів», – зазначив голова РДА.

Ще одна проблема – газопостачання в Гурівці та Новогригорівці Першій, де підрядні організації привласнили кошти – і людські, і бюджетні, а жителі залишилися без газу. Як розповів Ромащенко, нині справа по цьому підприємству розглядається у судовому порядку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар