На води р. Сугоклеї спустили «Свічки пам’яті» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

 Вже вкотре 9 травня на берег р. Сугоклеї приходять небайдужі – ті, для кого цей день світле свято Перемоги, – щоб зі спогадами про своїх сімейних героїв та їх подвиги, вшанувати їхню пам’ять зі сльозами на очах та молитвою на устах.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, вчора ввечері кіровоградці запалили свічі пам’яті та спустили їх на воду Сугоклеї під невмирущі мелодії воєнних часів.

Запаливши свою свічу пам’яті, до присутніх звернувся засновник ресторанного комплексу «Тиха Гавань», депутат міської ради та громадський діяч Олександр Горбунов. «Моя родина, як і кожна родина України обпечена війною. Моя бабуся була в полоні, обидва мої дідусі – фронтовики. Одному з них зараз 91 рік і для нього 9 травня найвеличніше свято! В цей день за святковим столом збираються діти, онуки, правнуки для того, аби знову і знову слухати фронтові історії і вшановувати пам’ять полеглих і живих героїв. Я дуже хочу щоб мій 15-річний син пам’ятав історії прадіда, а не був свідком і не Дай Бог учасником кривавих подій. Друзі, хочеться побажати сьогодні всім нам, українцям, пам’ятати – Перемога одна! Україна єдина! Миру всім нам як ніколи», – сказав Олександр Горбунов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар