Минув чемпіонат області з легкої атлетики пам’яті Володимира Іванця (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями закінчився чемпіонат з легкої атлетики пам’яті заслуженого тренера України, ЗПФКіС Володимира Костянтиновича Іванця. 

Як повідомив Першій електронній Ігор Шостак з прес-центру ФЛАКО, у цьогорічних змаганнях участь взяло близько 200 спортсменів з 22 команд регіону.

Переможці чемпіонату ввійдуть до збірних команд спортшкіл області для участі в Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат в м. Черкаси.

Довідка.

Володимир Костянтинович Іванець усе своє життя присвятив тренерсько-викладацькій роботі з легкої атлетики. З 1965 року працював тренером-викладачем з легкої атлетики дитячо-юнацьких спортивних шкіл спортивних клубів «Зірка», «Авангард», «Колос».

За час своєї професійної діяльності Володимир Іванець підготував 17 майстрів спорту України та 2 майстри спорту України міжнародного класу з легкої атлетики.

За життя здобув чимало почесних відзнак і нагород, серед яких знак «Відмінник фізичної культури і спорту СРСР», знак ЦК ВЛКСМ «Активному організатору дитячого спорту», низка грамот та відзнак Держкомспорту України.

У 1993 році Міністерством у справах молоді і спорту України йому було присвоєно звання заслуженого тренера України. А з 2005 року Іванця призначено тренером легкоатлетичної збірної України з витривалості.

Протягом 1980-2006 року Володимир Костянтинович постійно входив до десятки кращих тренерів Кіровоградської області, а під час відзначення 100-річчя вітчизняної легкої атлетики визнаний Федерацією легкої атлетики України кращим тренером Кіровоградської області за всі роки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар