Фронтовиків Новоукраїнки вітали і представники влади, і народні обранці (фото)

Напередодні Дня Перемоги усіх ветеранів війни – учасників бойових дій, вітало керівництво Новоукраїнської міської ради і представники народного депутата Верховної ради України Станіслава Березкіна.

32 ветеранам, учасникам обласної акції «Зірка Пам’яті», які проживають на території міста, було вручено продуктові набори та подарунки від депутата, грошову допомогу від міської влади та районної ветеранської організації.

Разом з Новоукраїнським міським головою Олександром Корінним до учасників бойових дій завітала і представник народного депутата України, депутат обласної ради Ірина Малик. Вручаючи колишнім фронтовикам подарунки вони висловили їм найщиріші побажання здоров’я, миру та благополуччя. Трьом ветеранам було передано в подарунок від депутата плазмові телевізори.

Щиро дякуючи за увагу та постійну турботу про них, учасники бойових дій розповідали гостям про свої проблеми, ділились пережитим та згадували пройдений бойових шлях. Під час візиту, цікавлячись життям ветеранів, міський голова відразу ж намагався вирішити їх проблеми та пообіцяв своє сприяння і в подальшому вирішенні назрілих проблем.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар