За минулу добу у зоні АТО 3 українських військових отримали поранення

Фото: uacrisis.org

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє військовослужбовців дістали поранення. Інцидент стався на позиції «Шахта Бутовка» внаслідок ворожого обстрілу.

Такі факти розповів сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє ІАЦ РНБО.

Луганський напрямок

Достатньо неспокійно вчора було в районі Бахмутської траси та у Попаснянському районі. Окупанти активно застосовували міномети, випустивши при цьому понад 30 мін. Слід зазначити, що ворог активізувався у другій половині дня.

Окрім цього, по одному ворожому обстрілу сталося у Станиці Луганській та Жовтому.

Всього вчора на Луганському напрямку противник порушив режим тиші 11 разів, зокрема у шести випадках – із застосовуванням мінометів.

Донецький напрямок

Традиційно основні бойові дії розгорнулися біля Авдіївки та позиції «Шахта Бутовка». Противник порушував режим тиші як у світлу, там і в темну пору доби, втім застосовував тільки легке озброєння.

Окрім цього, у Троїцькому на світлодарській дузі, окупанти здійснили два мінометних обстріли. При цьому було випущено понад 25 мін.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося вісім ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вранці у Чермалику противник застосовував міномети; при цьому було випущено 10 мін. Також окупанти порушували режим тиші у Тарамчуку та Водяному. Під час одного з вищезгаданих інцидентів українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар