Порошенко у Кіровограді: «Україна понад усе!»

6 травня на площі Героїв Майдану відбулася зустріч кандидата у Президенти України Петра Порошенка з кіровоградцями.

Кандидат у Президенти підтримав кіровоградців, які тримали в руках плакат «Україна понад усе!», зауваживши, що сьогодні дуже важливо зберегти цілісність держави.

Люди, які зібрались на площі довели, що готові до змін. Оплесками вони зустріли обіцянки кандидата в Президенти покарати міліціонерів, які не змогли захистити своїх громадян в Одесі, зберегти статус української мови, як єдиної державної, та провести дострокові вибори в Україні.

Кіровоградці активно ставили запитання Петру Порошенку. Зокрема, на запитання щодо відносин з Росією, кандидат у Президенти заявив, що навіть не вважає цю країну стратегічним партнером. «Як ця країна може бути статечнім партнером, коли вони вбивають наших людей!», – сказав Порошенко.

На підтримку Петра Порошенка у Кіровограді виступив гурт «Мандри» та відомі політики – Ірина Луценко, Микола Томенко, Юрій Луценко.

На завершення Петро Порошенко заспівав разом з кіровоградцями державний гімн, пісню Тараса Петриненка «Україна», а активні кіровоградці пронесли через площу Героїв Майдану прапор єдності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар