У Кіровограді відбувся обласний легкоатлетичний турнір (фото)

В обласному центрі завершився чемпіонат Кіровоградщини з легкої атлетики, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Володимира Костянтиновича Іванця.

Про це кореспонденту Першої електронної повідомили у прес-службі федерації легкої атлетики Кіровоградської області.
Учасниками змагань стали вихованці обласних ДЮСШ (близько 20 команд) 1997-98, 1999 років народження та молодші, які боролися за нагороди у бігу на 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, 3000 м, 60 м з бар’єрами, 200 м з бар’єрами, а також у стрибках у висоту та довжину, потрійному стрибку та естафетному бігу.

В загальному заліку команд переможцями турніру стали колективи ДЮСШ «Спартак-2002», СДЮШОР-2 та КЗ КДЮСШ-2. Призери змагань отримали від представників ФЛАКО та обласного відділення НОК України призи, дипломи, медалі та кубки.

Довідка: У 1993 році Володимиру Костянтиновичу Іванцю присвоїли звання Заслуженого тренеру України, а в 2003 році − Заслуженого працівник фізичної культури і спорту. За всі роки своєї тренерської діяльності він підготував двох майстрів спорту міжнародного класу і близько 20 майстрів спорту з легкої атлетики. Вихованці Володимира Іванця були учасниками Олімпійських ігор в Афінах, захищали спортивну честь держави на змаганнях міжнародного класу, вигравали Чемпіонати Європи та України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар