У Новомиргороді створили рекордну в’язку бубликів (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 1 травня, більше 1000 мешканців та гостей Новомиргорода зійшлися урочистою ходою з окраїн міста, обравши за точки відліку три місцевих школи, щоб встановити на центральній площі новий рекорд України. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, новомиргородці, пронесли вулицями міста величезний національний прапор і, провівши мітинг біля пам’ятника “Батьківщина-мати”, взялися за в’язання найдовшої в Україні в’язки бубликів.

Усі бажаючі (переважно діти) вишикувалися в дві шеренги вздовж центральної вулиці міста та зв’язали в’язку бубликів, довжиною 505 метрів, що стало новим рекордом України.

Старання учасників дійства зафіксував представник Книги рекордів України. Він вручив громаді Новомиргорода в особі голови РДА Сергія Шевченка, голови райради Миколи Чепіжака та активістів районного парламенту дітей диплом рекордсменів.

Як повідомили ініціатори рекорду, в такий спосіб вони закликають усіх жителів України об’єднатися задля вирішення гострих суперечностей в нашій державі та заради збереження миру й спокою в єдиній Україні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар