За 3 доби обласна міліція отримала майже тисячу заяв і повідомлень

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 903 заяви і повідомлення громадян, з них 200 з ознаками кримінальних правопорушень.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС в області.

Так, до Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя про пограбування. Попередньо встановлено, що 41-річний житель районного центру проник до будинку потерпілого, де відкрито заволодів його грошима у сумі 485 гривень та тюнером. У подальшому викрадене чоловік обміняв у незнайомця на алкоголь. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції за згодою власника під час огляду домоволодіння 36-річного місцевого жителя виявили у господарській будівлі близько 300 грамів коноплі та саморобний пристрій для стрільби. Наркотичні рослини та зброю вилучено і направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 34-річної жительки одного з сіл району про крадіжку транспортного засобу. Попередньо встановлено, що 21-річний раніше судимий місцевий житель викрав з неогородженої території домоволодіння жінки мотоцикл, який знаходився на подвір’ї з ключами у замку запалення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

До Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 56-річній жительці одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 50-річний співмешканець жінки під час розпиття спиртних напоїв ножем заподіяв їй травму у вигляді різаної рани живота. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар