На Кіровоградщині зареєстровано довірених осіб 10 кандидатів у Президенти

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На Кіровоградщині вже зареєстровано довірених осіб від 10 кандидатів у Президенти України.

Про це повідомляє офіційний сайт ЦВК.

Петра Порошенка в області представлятиме головний лікар обласного онкологічного диспансеру Костянтин Яриніч, підприємці Андрій Райкович та Олег Голімбієвський, депутат обласної ради Олександр Демчук та педагог з міста Олександрія Сергій Коваленко.

Довіреними особами кандидата у Президенти Ольги Богомолець будуть представники найрізноманітніших професій – педагог Наталія Вельгун, фермер Олексій Цокалов, соціальний працівник Вікторія Капелюшна, підприємець Андрій Дробін та пенсіонерка Вікторія Лаєвська.

Кандидата у Президенти від «Правого сектору» Дмитра Яроша лобіюють Ігор Святокум, Юрій Новотворов, Дмитро Кравець та Олександр Руссу. Усі – тимчасово непрацюючі.

Інтереси Юлії Тимошенко представлятимуть депутат Кіровоградської міської ради від ВО «Батьківщина» Павло Топчій, депутати облради Ольга Гранатова та Віталій Журавльов, Народний депутат України Валерій Кальченко, підприємець Олександр Кучер.

Довіреними особами Петра Симоненка стали депутат Кіровоградської міської ради від КПУ Валентина Шаповалова, депутати обласної ради Зоя Секрет, пенсіонерки Лідія Кірєєва і Валентина Коробка, Андрій Деревянко.

Олег Ляшко має поки що представників лише в трьох з п’яти округів Кіровоградської області – це пенсіонер, колишній ударівець Валерій Колесник, тимчасово непрацюючий Віктор Козловський та підприємець Андрій Володько.

Кандидата у Президенти Зоряна Шкіряка представляють пенсіонерка Світлана Степанова, викладач ПТУ Віталій Овчінніков, адвокат Ігор Обрізків, працівник «Кіровоград-стандарт – метеорологія» Роман Холоденко та працівник ТОВ «Снекпродмаш» Володимир Жилов.

Анатолій Гриценко призначив своїми довіреними особами тимчасово не працюючих Андрія Глєбова, Олега Ходановича та Валентину Сагайдачну, працівника страхової компанії Юрія Деркаченка та підприємця Андрія Дьорка.

На кандидата у Президенти Михайла Добкіна у Кіровоградській області працюватимуть в основному члени Партії регіонів: Олександр Яровий (екс-голова Голованівської РДА), Валентин Слатніцький, Юлія Таляр, Володимир Литовченко та Сергій Ананьев.

Довіреними особами Василя Куйбіди стануть підприємець з Компаніївського району Іван Сорокун, вчитель з Новоукраїнки Віра Яшина, не працюючі Євгенія Мизьова і Юлія Григорівна та пенсіонер Володимир Мотуз.

Кандидата у Президенти Олега Тягнибока представлятиме голова Кіровоградської міської організації ВО «Свобода» Сергій Запорожан, безробітні партійці Дмитро Патик та Сергій Свид, Юрій Наталушко та Андрій Устенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар