День Перемоги в Кіровограді відзначать дуже скромно

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього року День Перемоги в обласному центрі відзначать без гучних урочистостей, частування, святкової торгівлі і концертної програми.

Про це сьогодні під час наради в КМР розповів секретар міськради Іван Марковський, повідомив кореспондент Першої електронної.

Натомість відбудеться урочиста хода і парад військових ретроавтомобілей.

У ході, яка почнеться о 9.00 від вул. Чміленка у супроводі муніципального оркестру, візьмуть участь ветерани, очільники міста і області, депутатський корпус, , політичні партії та всі охочі мешканці і гості міста. Також міська влада запросила приєднатися до ходи громадські організації міста, проте заявку про участь подали лише ГО «Фронт змін» і «Спільна дія», на чому акцентував увагу Марковський.

Парад військових автомобілів стартує о 7.00 від Алеї десантників. Автоколона вирушить до пам’ятника «Катюші», проїде повз площу Героїв Майдану і завершить пробіг на Валах, де водії приєднаються до учасників ходи під час покладання квітів і хвилини мовчання.

Іван Марковський звернувся до представників політичних партій і громадськості з проханням 9-го травня уникати використання партійної символіки і поводитися толерантно по відношенню один до одного.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар