Шахово-шашковий павільйон у Ковалівському парку буде відроджений

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Проектні роботи шахово-шашкового клубу у Ковалівському парку знаходятся на стадії завершення. 

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі Кіровоградської міськради.

Міська влада відгукнулася на ініціативу народного депутата України Станіслава Березкіна та за кошти міського бюджету виконала проект одного з найулюбленіших колись місць відпочинку кіровоградців. Безпосереднє будівництво павільйону буде здійснено за рахунок промислової групи “Креатив”.

Як повідомили у прес-службі народного депутата, Станіслав Березкін прагне відродити шахові традиції у Кіровограді, збільшити кількість зацікавлених у заняттях, зокрема і молоді (сьогодні у спортшколах області шахами займається 203 спортсмена).

У той же час начальник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч звернув увагу представників засобів масової інформації на те, що заява секретаря міської ради Івана Марковського вчора під час прес-конференції щодо вилучення з міського бюджету коштів у сумі 350 тисяч гривень, закладених на будівництво шахового павільйону, жодним чином не вплине на його відродження. “Між міською радою і Станіславом Березкіним залишається в силі чітка домовленість: місто готує проект, а меценат виконує всі монтажні роботи”, – наголосив  Віктор Ксеніч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар