Правоохоронці накрили «відкритий» гральний бізнес? (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Голованівську працівники УБОЗу виявили підпільний гральний клуб, який розташовувався в приміщенні, що на правах приватної власності належить місцевому 60-річному мешканцю. 

Як повідомили Першій електронній в СЗГ УМВС України в області, співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю виявили в одній з кімнат чотири гральних автомати у робочому стані.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб, причетних до організації й надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 ККУ «Зайняття гральним бізнесом». Подібні дії караються штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Слідство триває», – повідомив заступник начальника УБОЗ УМВС в області Василь Піскунов.

Як розповіли Першій електронній місцеві мешканці, підпільний гральний бізнес в Голованівську процвітає з початку 2000-х років. Деякі підприємці встановили гральні автомати і стаціонарні комп’ютери у підсобних приміщеннях торгових точок і закладах відпочинку, а також у власних приватних помешканнях.

Про існування таких підпільних казино, за словами місцевих, знають майже всі мешканці селища, сюди нібито приїжджає і молодь з навколишніх сіл.

Як розповіли Першій електронній в Голованівську, неодноразово за гральними автоматами бачили і самих правоохоронців (дільничних інспекторів). Люди стверджують, що місцеві міліціонери стільки років «не помічали» наявності в селищі незаконного грального бізнесу, бо начебто отримували за це матеріальну підтримку від власників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар