В Кіровограді відбулася олімпіада з початкової освіти (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щорічна Всеукраїнська олімпіада серед студентів зі спеціальності «Початкова освіта» тривала в Кіровограді на базі КДПУ ім. В. Винниченка впродовж 15-18 квітня.

Як повідомив Першій електронній заступник голови журі Сергій Мельничук, олімпіада відбувалася в три тури: перевірка знань з педагогічних дисциплін, виконання тестів з фахових методик, розробка і захист конспекту уроку з навчальних проектів початкової школи.

Всього на конкурс надійшло 64 заявки з різних областей України, проте врешті участь взяло лише 40 студентів – учасники з Луганщини та Донеччини не приїхали.

Дипломи першого ступеня не отримав ніхто, адже для цього слід було набрати не менше 90 балів зі 100.
Отже, дипломи другого ступеня отримали:
Уляна Бойко (м. Кіровоград);
Ольга Костюк (м. Київ).

Дипломи третього ступеня повезли додому такі студенти:
Наталя Коляда (м. Вінниця);
Альбіна Палиш (м. Івано-Франківськ).

Найбільше нагород отримали студенти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

За словами викладача кафедри педагогіки та методики початкового навчання цього університету Інни Янковської, досягнення дівчат це заслуга усієї кафедри. «Звісно, ми сподівалися завоювати перше місце, але так сталося, що першого місця немає. Це означає, що нам є над чим працювати і є до чого прагнути», – сказала Янковська.

«Хвилювання далося в знаки, але ми задоволені результатами, адже веземо додому диплом другого ступеня» – ділиться враженнями учасниця олімпіади Ольга Костюк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар