У Знам’янському психоневрологічному інтернаті знову проблеми

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Знам’янський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням відвідала перший заступник голови обласної ради Людмила Салоїд, адже останнім часом до керівництва області надходить чимало скарг щодо роботи директора інтернату Володимира Кадацького.

Як розповіли Першій електронній в облраді, під час особистої зустрічі працівники інтернату визнали, що недоліки в роботі, про які йдеться у скаргах та зверненнях, є не обґрунтованими, проте сигналізують про наявність певної напруги в самому колективі.

Учасники зустрічі вирішили, що профспілковий комітет встановить суворий контроль за дотриманням директором інтернату Кадацьким посадових обов’язків, а він, у свою чергу, працюватиме максимально відкрито і проводитиме роз’яснювальну роботу в колективі.

Людмила Салоїд висловила сподівання, що в цей економічно та політично складний час трудовий колектив інтернату зможе об’єднатися та подолати всі внутрішні негаразди, а обласна влада докладе максумим зусиль щодо вирішення проблем інтернату стосовно заповнення вакансій лікарів, покращення матеріальної бази тощо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар