Юнацька бібліотека ім. Бойченка запрошує на нічні посиденьки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка запрошує на бібліоніч під гаслом «Книгою призначена зустріч: літо не за горами!», яка відбудеться 23 квітня з 17.00 до 21.00 год.

Бібліотекарі підготували для відвідувачів низку локацій з цікавими розвагами.

В локації «Туроператор» ви знайдете безліч цікавої інформації про літній відпочинок в Україні та за її межами. Вам розкажуть про можливості навчання та роботи за кордоном. Ви не лише отримаєте вичерпну інформацію про туристичні можливості Кіровоградщини (зелений туризм, туристичні маршрути та пам’ятки), але й зможете стати учасником безкоштовної екскурсії вечірнім містом.

Якщо Ви – екстримал або ж завзятий турист – запрошуємо Вас до «Скаутського табору бібліотечних розваг». Туристичні майстер-класи, спортивні змагання, пісні під гітару, польові навчання та кухня – це лише маленька частинка розваг, що на Вас чекають.

Завжди потрібно пам’ятати: гарний відпочинок – це безпечний відпочинок. Про це подбають в локації «Територія безпеки» – майстер класи з техніки безпеки та правила надання першої медичної допомоги, наочні демонстрації та спілкування з фахівцями МЧС. Ваша безпека – наша поміч!

Не забули ми й про любителів мистецтва hand-made. Локація «Море ідей» запрошує до спільної творчості. Тут діятимуть виставки творчих робіт, майстер класи, відбуватимуться літні дефіле – тож Ви обов’язково знайдете собі заняття до душі.

Інтелектуалів та книгоманів чекають у затишному «Воок-салоні». Тут Вам запропонують безліч цікавих книжкових виставок-інсталяцій, вікторин, тестувань, а також персональні консультації з читання та новинки книжкових полиць.

За докладною інформацією звертайтеся до ОЮБ ім. О. Бойченка.
Тел. (0522) 22-66-01, адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар