Через ціну на пальне у Компаніївському районі ледь не зірвано навчальний процес

Учора, 14 квітня, до приймальні народного депутата України Станіслава Березкіна звернулися представники батьківського комітету, Компаніївської райради та РДА з проханням допомогти з пальним для шкільних автобусів. Через його відсутність в районі ледь не зірвано навчальний процес.

Як повідомив Першій електронній начальник відділу освіти Компаніївської РДА Василь Шмега , підприємці не хочуть брати участь у тендері на постачання пального через нестабільні ціни. У районному бюджеті передбачено 176 тис.грн. на закупівлю пального для шкільних автобусів, ціну на бензин закладали на рівні 10 грн. за літр (сьогодні ціна за літр А-92 складає 15,4 грн.).

«Батьки, школярі, вчителі вдячні народному депутату України Станіславу Березкіну, що відразу відгукнувся і допоміг освітянам Компаніївського району», – сказав Василь Шмега.

За словами Андрія Малика, помічника народного депутата Станіслава Березкіна, близько 300 школярів Компаніївського району могли не потрапити до школи через зупинку шкільних автобусів. І це в той час, коли школярі готуються до ЗНО, підсумкових річних контрольних та екзаменів. Благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» надав фінансову допомогу району на закупівлю 600 літрів дизпального та 300 літрів бензину А-92.

9 автобусів району завдяки допомозі зможуть підвозити дітей до школи протягом кількох тижнів. Відділ освіти планує найближчим часом провести черговий тендер і сподівається, що в районі стабілізується ситуація з пальним.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар