У Кіровограді стартував Відкритий Кубок з фігурного катання (фото)

Сьогодні у Кіровограді на катку «Слайз» розпочався Відкритий Кубок з фігурного катання «KIROVOGRAD-OPEN spring 2014».

Як повідомили кореспонденту Першої електронної організатори турніру, чемпіонат триватиме два дні, де за перемогу боротимуться 120 любителів фігурного катання з різних куточків України.

Змагання з фігурного катання серед любителів вже другий рік підтримує народний депутат України Станіслав Березкін та Група Креатив.

За словами одного із організаторів Кубку, тренера кіровоградських фігуристів, майстра спорту міжнародного класу з фігурного катання Аліни Діхтяр, завдяки фінансовій допомозі Групи Креатив даний турнір проводиться в нашому місті вже вдруге. Цього року до Кіровограда з’їхалися спортсмени з Житомира, Білої Церкви, Чернівців, Рівного Полтави, Києва та Харкова. «Наше місто на змаганнях представляють 17 учасників різної вікової категорії – від маленьких до дорослих фігуристів. За останні роки значно зміцніла кіровоградська школа фігурного катання, наші спортсмени беруть участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Саме тому виникла ідея провести подібний турнір і в Кіровограді, щоб люди знали, що в нашому місті є і розвивається цей вид спорту», – зазначила Аліна Діхтяр.

Представник головного спонсора турніру Групи Креатив – директор олійножирового бізнесу Дмитро Суворов говорить, що коли до них звернулися організатори Кубку, то вони з радістю підтримали це починання. «Дуже важливо інвестувати і розвивати саме в Кіровограді олімпійський вид спорту. За два роки у змаганнях брали та беруть участь понад 250 учасників з усіх куточків України, Білорусії та навіть США. Основний девіз Креативу: «Майбутнє вже сьогодні!». Про майбутнє – наших дітей – ми піклуємося вже сьогодні», – сказав Дмитро Суворов.

Усі переможці Відкритого Кубку отримають цінні подарунки – аксесуари, які необхідні їм для тренування.

Учасники турніру відзначають високий рівень змагань. Юні кіровоградські спортсменки Анастасія Суворова та Мілана Шлапак переконані, що фігурне катання – цікавий вид спорту, в якому завжди приємно перемагати. Рівень кіровоградського турніру дуже високий, адже на ньому представлені сильні спортсмени як серед дітей, так і серед дорослих, тому визначити переможця суддям буде дуже складно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар