«Фронт Змін» в області підтримує кандидата в Президенти Порошенка

7 квітня 2014 року у приміщенні Кіровоградського обласного осередку громадської організації «Фронт Змін» відбулася прес-конференція представників громадської організації – депутата міської ради Олександра Горбунова та депутата обласної ради Ірини Малик.

Зокрема, на прес-конференції команда «Фронту Змін» заявила про підтримку в області на виборах Президента України Петра Порошенка.

За словами депутата міської ради, керівника штабів «Фронту Змін» в області Олександра Горбунова, «фронтовики» прийняли рішення про підтримку Петра Порошенка, бо вважають, що саме він реальний кандидат, який активно підтримував Майдан, він – професіонал найвищого рівня в політиці, в бізнесі, в державному управлінні, здатен об’єднати та зберегти територіальну цілісність України.

«Нас дуже хвилює можливий реванш режиму Януковича. Тому ми і беремо на себе відповідальність за проведення демократичних виборів та не допустимо повернення представників Януковича в області», – сказала депутат обласної ради Ірина Малик.

У Кіровоградській області «фронтовики» сформували 25 міських та районних штабів області на підтримку кандидата у Президента України Петра Порошенка. На сьогодні завершується процес формування кандидатів у члени ДВК та спостерігачів на 928 дільницях області.

Команда «Фронту Змін» переконана, що Президентом України стане людина, яка зможе об’єднати країну та реалізує бажання українців жити по-новому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар