У Держземагентстві Кіровоградщини створять Громадську раду

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ГУ Держземагентства у Кіровоградській області оголошує про формування Громадської ради, яка здійснюватиме контроль за діяльністю головного управління. 

Як повідомили Першій електронній в Держземагенстві, до участі запрошуються інститути громадянського суспільства (громадські, релігійні, благодійні організації, профспілки, творчі спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавні ЗМІ та інші непідприємницькі товариства й установи, легалізовані відповідно до законодавства України).

В управлінні Держземагенства в області пояснили, що для участі у формуванні Громадської ради треба подати заяву у довільній формі, вказавши номер телефону, та додати до неї рішення керівника інституту громадянського суспільства, посвідчене печаткою; біографічну довідку делегованого представника; копії документів, що підтверджують легалізацію організації; інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи слід надіслати за адресою: Головне управління Держземагентства у Кіровоградській області, 25006, м. Кіровоград, вул. Тимірязєва, 84. На конверті бажано зазначити: “Для ініціативної групи”. Або ж особисто надати до юридичного відділу Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області (вул. Тимірязєва, 84, каб. 412).
Контактна особа – головний спеціаліст юридичного відділу Держземагентства у Кіровоградській області Ляшенко Олена Валеріївна, тел. (0522) 22-99-58.

Заявки приймаються з 4 по 20 квітня 2014 року, повідомили кореспондента Першої електронної газети у відомстві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар