На Кіровоградщині стартує акція «Я хочу бачити життя»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ІХ акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Я хочу бачити життя» розпочнеться на Кіровоградщині 7 квітня.

Як розповіла кореспонденту Першої електронної газети координатор акції в області та місті Кіровоград Олександра Буряк, зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами зору.

«Кожного року ми закуповували обладнання для дитячої обласної лікарні, а цьогоріч частину коштів ми направимо на створення єдиного кабінету в Україні, в якому будуть проводитись операції на косоокість. В Україні такого кабінету взагалі не існує, але є фахівці, які готові робити операції безкоштовно», – зазначила Олександра Буряк.

Волонтери акції працюватимуть в кожному куточку нашого регіону, буватимуть на заходах різного рівня, де збиратимуть кошти з благодійною метою. Олександра Буряк пояснила, що волонтери стоятимуть зі скринькою та ідентифікатором, тож кожен бажаючий зможе зробити свій внесок в добру справу і допоможе дитині бачити життя в яскравих кольорах.

Акція триватиме з 7 до 27 квітня 2014 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар