У 2013 році Група Креатив перевезла понад 545 тис. тонн сільгосппродукції власним автопарком

Група Креатив, провідна українська агропромислова компанія, перевезла у 2013 році понад 545 тис. тонн сільськогосподарської продукції на транспортних засобах власного автопарку. Найбільшу частку в річному обсязі перевезень автопарку Групи (78%) склали перевезення насіння соняшника та соняшникової олії загальним обсягом у понад 424 тис. тонн.

Про це повідомляється у прес-релізі Групи Креатив.

Серед основних видів продукції, яку транспортувала Група власним автотранспортом у 2013 році: нерафінована соняшникова олія – 263,3 тис. тонн, насіння соняшника – 161,4 тис. тонн, зернові та соя – близько 31 тис. тонн, тропічні масла – 30,8 тис тонн, готова продукція – 18,7 тис тонн, соєвий та соняшниковий шрот – 11,3 тис. тонн та ін.

«Група Креатив активно співпрацює з понад 1500 фермерськими господарствами по всій Україні. Завдяки власному автопарку Група може оперативно і самостійно здійснювати перевезення урожаю фермерів до переробних підприємств компанії – і це наша велика перевага. Надалі ми плануємо значно розвинути інфраструктуру автопарку і обладнати його власною ремонтною базою, заправкою, шиномонтажем», – зазначив Юрій Давидов, голова правління Групи Креатив.

На сьогодні автотранспортний парк Групи нараховує 442 одиниці техніки, серед них – зерновози, автоцистерни, тентовані вантажні автомобілі для здійснення логістичних перевезень вантажів на далекі дистанції, а також спецтехніка, автобуси, внутрішньозаводські та легкові авто. Географія перевезень Групи сконцентрована на Миколаївській, Кіровоградській, Одеській, Київській Черкаській, Донецькій, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Вінницькій та Сумській областях.

Про Групу Креатив:
Група Креатив – провідна українська інтегрована агропромислова компанія, один із найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії і шроту, жирів та маргаринів, соєвої олії і шроту, біопаливних пелет, а також сільським господарством – рослинництвом та тваринництвом. На українському ринку Група є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із долею ринку у понад 30%), входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями, а також є однією з провідних компаній із переробки сої (із долею ринку близько 24% за встановленими потужностями). Виробничі потужності Групи Креатив зосереджені в Кіровоградській області та представлені 9 заводами. Також Група має 8 елеваторних комплексів у Кіровоградській, Миколаївській, Київській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар