В Олександрії опозиційні ГО викидають на вулицю

В Олександрії опозиційні до міської влади громадські організації викидають на вулицю. Їм запропонували залишити комунальне приміщення, в якому вони зараз знаходяться.

Повідомляє кореспондент Першої електронної.

Покинути приміщення попросили три організації – ГО “Комітет захисту прав пенсіонерів”, ГО “Союз шахтарів-інвалідів та козацтва” та ГО “Захист дітей війни”. Усі вони перебувають у конфлікті з міським головою.

Офіційна причина виселення пов’язана з необхідністю розширення Олександрійської кримінально-виконавчої інспекції, з якою організації ділять будинок по вул. Пролетарській, 18.

Зараз у приміщенні, крім інспекції, працюють п’ять громадських організацій. Двом з них – “Міській раді ветеранів” та ГО “Солдати в Афгані” – міська влада запропонувала переїхати в будівлю колишньої централізованої бухгалтерії управління освіти по вул. Першотравневій.

Решта організацій, які постійно критикують владу, мають вибратися під відкрите небо. Зараз вони погрожують пікетувати кримінально-виконавчу інспекцію та міську раду з вимогою залишити їх у приміщенні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар