Директор психоневрологічного інтернату закликає не долучати громадян похилого віку до політичних технологій

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, першого квітня, на сторінках Першої електронної газети була оприлюднена інформація про те, що у Кіровоградському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням агітують підопічних взяти участь у мітингу за федералізацію України, який відбудеться в обласному центрі.

Першій електронній за сприяння департаменту соцзахисту населення вдалося поспілкуватися з директором інтернату з геріатричним відділенням Олександром Коваленком.

За його словами, у закладі дійсно знаходиться виборча дільниця, адже це зручно для жителів району. Директор запевняє, що інтернат надає лише приміщення для розміщення дільниці, але його працівники не є членами виборчої комісії або спостерігачами.

Як стверджує Олександр Коваленко, ні він, ні його колеги не впливають на волевиявлення підопічних. За офіційною інформацією директора жодних агітаторів, у тому числі і за федералізацію України, на території закладу протягом 2014 року не було.

Що стосується самої участі підопічних у мітингу за федералізацію, то це, на його думку, неможливо, адже більшості з них важко пересуватися, а деякі взагалі не ходять.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар