Світловодщина підтримала «Григорія Куроп`ятнікова»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями делегація Світловодського району відвідала корабель морської охорони ВМС України другого рангу «Григорій Куроп`ятніков», який нині дислокується в Одесі. 

Як повідомив кореспондентові Першої електронної голова делегації Сергій Забродній (головний спеціаліст сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату РДА), «Григорій Куроп`ятніков» з 2010 року є підшефним судном Світловодщини.

За словами делегатів, морякам без підтримки народу не обійтися – фінансування флоту залишає сподіватись на краще. Зі Світловодська військовослужбовцям привезли одяг, провіант, технічні засоби (у тому числі комп’ютер) на загальну суму 25 тисяч гривень.

Нагадаємо, що «Григорій Куроп`ятніков» є одним із українських кораблів, який вирвався з заблокованої російськими військовими Балаклавської бухти у Севастополі.

Сторожовик не зрадив присязі на вірність народові України: нині з 45 членів екіпажу на кораблі перебувають 22 матроси і 2 офіцери, решта особового складу повернулася у Крим, аби зустрітися зі своїми родинами і прийняти остаточне рішення щодо подальшої служби.

Сторожовик BG50 «Григорій Куроп`ятніков» на новому місці дислокації в Одесі
В.о. командира корабля «Григорій Куроп’ятников» капітан ІІІ рангу Олександр Дудченко
Сергій Забродній і командир Одеського загону морської охорони, капітан І рангу Дмитро Дуков
Поширити:

Залишити коментар:

коментар