В офісах обласної організації ЄПУ обшуки не проводилися

Прес-служба Міндоходів спростовує інформацію про політичний підтекст перевірки діяльності підприємств, пов’язаних із ім’ям голови Кіровоградської обласної організації Європейської партії України Олександра Севідова.

У повідомленні йдеться: «Щодо заяви голови Кіровоградської обласної організації Європейської партії України, що проведені слідчими Міндоходів України перевірки пов’язані з його політичною діяльністю, Міністерство доходів і зборів повідомляє, що кримінальне провадження, яке розслідується, розпочато у грудні минулого року за фактом несплати податків суб’єктом господарювання на суму близько 3,5 млн. грн.

В офісах Кіровоградської обласної організації Європейської партії України обшуки не проводилися, а виключно за рішеннями судів, в офісних приміщеннях окремих суб’єктів господарювання м. Кіровограда та за місцем проживання осіб, які мають пряме відношення до їх діяльності. На сьогодні слідство щодо подій січня-липня 2012 року триває. Усі слідчі дії відбуваються у рамках діючого законодавства та жодного політичного контексту не містять.»

Нагадаємо, Олександр Севідов у ряді ЗМІ заявляв, що обшуки пов’язує винятково зі своєю активною політичною діяльністю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар