Всеукраїнський фотоконкурс «map-Ukraine Шевченкіана» завершено! (фото)

Без перебільшення можна сказати, що він був масштабним, неординарним, яскравим і, звичайно, змагальним. Географія проживання і вік його учасників умовами не обмежувався. Усіх, хто надсилав на конкурс світлини, об’єднало бажання розповісти про Свого Шевченка. Загалом на фотоконкурс, який організувала Національна бібліотека України для дітей, було надіслано 600 фотографій з півдня і півночі, заходу і сходу України. Від Кіровоградської області – більше 120 світлин. Всі фото мали оригінальні підписи і цікаву історію.

Кращі роботи визначалися прямим он-лайн голосуванням на незалежній платформі сайту Національної бібліотеки України для дітей. За кількістю набраних голосів оголошені імена переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «map-Ukraine Шевченкіана».

Чотири фотографії від Кіровоградської області зайняли призові місця у номінаціях:
– «Сім’я і Шевченко», 1 місце – світлина «Пам’ять про місто, якого немає». Іван, Катерина, Марійка та Даринка, на руках у сестрички, Стеценки та Аліна, Діана, Богдана Костиків, с. Нагірне Світловодського району – 857 голосів.

3 місце – світлина «Наша Полінка відкрила «Кобзар», вголос читають Шевченка». Полінка Носова з прабабусею Наталією Полонською, смт Петрове – 426 голосів.

– «Пам’ятники Кобзареві», 3 місце – світлина «Ми правнуки Великого Кобзаря». Карабут Юлія і Атамас Олександр, м. Долинська – 311 голосів.

– «Бібліотеки і Шевченко», 1 місце – світлина «То що ж це за книга “Кобзар”? У ньому зупинено час, Безцінний минулого дар, що житиме вічно для нас!». Анастасія Дюкова, смт Устинівка – 218 голосів.

На переможців чекають подарунки від Національної бібліотеки України для дітей і програми «Bibliomist».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар