Біля Пантаївки збудують нову підстанцію

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З метою забезпечення надійності електропостачання цілого ряду населених пунктів Олександрійського району технічна рада ПАТ «Кіровоградобленерго» вирішила розпочати будівництво нової підстанції напругою 35 кВ.

Як розповів Першій електронній прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго» Сергій Богомільчук, за результатами обстеження енергодефіцитного вузла району було визначено місце розташування підстанції – територія Бандурівської сільради, неподалік с. Пантаїки.

Нагадаємо, наприкінці 2012 року ПАТ «Кіровоградобленерго» отримало повідомлення про те, що новий власник вугільного підприємства починає демонтаж обладнання підстанції «Морозівка» 150/35/6 кВ. У зв‘язку із цим у північно-західній частині Олександрійського району виникла складна ситуація з електропостачанням сіл Веселого, Комінтерну, Бандурівки, Оліївки, Ясиноватки, Морозівки, Ларисовки, Новодмитрівки та с. Пантаївки.

На даний час ці населені пункти заживлені за тимчасовою схемою електропостачання від підстанцій «Верболозівська», «Новоолександрівка» та «Пантаївка-Водовід».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар