Латексне лікування геморою – вибір проктологів усього світу

Для лікування геморою у сучасній проктології сьогодні широко практикуються безопераційні методики: лігування латексними кільцями, склеротерапія та інфрачервона фотокоагуляція.

Як запевняють проктологи, лігування гемороїдальних вузлів латексними кільцями – це один із перевірених та найбільш ефективних методів, який дозволяє швидко та без хірургічних розрізів позбутися цього захворювання.

«Латексне лігування – це нескладна процедура, яка займає всього 15-20 хвилин, – розповідає лікар-проктолог. – Суть методу полягає у припиненні кровопостачання до внутрішніх гемороїдальних вузлів за допомогою латексних кілець. Через деякий час після цього вони самостійно відпадають, а ранка швидко загоюється. Спосіб надійний та перевірений, повне одужання настає у 80% пацієнтів».

Як проходить процедура?

Показаннями для використання даної методики лікування є геморой I-III стадій розвитку (симптоми, які можуть свідчити про наявність захворювання – це біль та неприємні відчуття в ділянці анального отвору, відчуття присутності стороннього тіла в прямій кишці, кров’янисті виділення, випадання гемороїдальних вузлів, зуд  тощо).

У просвіт прямої кишки лікар-проктолог вводить вакуумний механічний лігатор – спеціальний медичний пристрій. За допомогою негативного тиску в апараті, всередину головки лігатора «всмоктується» гемороїдальний вузол і на нього одягається маленьке латексне кільце. Протягом декількох днів воно поступово перетискає ніжку гемороїдального вузла, перекриваючи постачання крові. В результаті цього вузол самостійно відпадає разом із кільцем і виходить з організму.

Оскільки процедура не передбачає хірургічних розрізів та використання анестезії, проводять її в амбулаторних умовах. Того ж дня, через декілька годин після процедури, пацієнт повертається додому і може займатися звичними справами.

Після процедури лігування геморою латексними кільцями, певний час, не рекомендовано:

  • відвідувати баню чи сауну;
  • їздити на велосипеді;
  • займатися спортом;
  • піднімати вагу більше 4-6 кг.

Також пацієнт має бути обережним під час інтимних стосунків. В будь-якому разі не слід соромитись з цього приводу і в разі потреби обов’язково задавати питання лікарю.

У мережі медичних центрів «ДокторПРО»  можлива поетапна оплата за лікування. Це дуже зручно! Відсотки на розстрочку платежу не нараховуються! Також, пацієнти, що проходять лікування в центрі мають змогу цілодобово зв’язуватись зі своїм лікарем.

Будьте здорові.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар