Чемпіонат України з двоборства: кіровоградці серед кращих! (фото)

22-23 березня в Києві відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮШОР 1999-2000 р.н. з двоборства в приміщенні. 350 легкоатлетів з 19 областей країни змагалися протягом двох днів в змаганнях, результат яких залежав від двох видів.

Про це Першій електронній повідомили в пресс-центрі ФЛАКО.

Вихованці КЗ ОСДЮШОР-2 (директор В. Винокуров) Антон Мокряк (тренер Геннадій Здітовецький) та Катерина Дзюбіна (тренери Наталія та Володимир Абраменко) здобули золоту та срібну медаль чемпіонату. Так, Антон став переможцем в двоборстві стрибку у висоту + біг 60 м, а Катерина виборола срібну медаль в сумі 60 м з бар’єрами + 60м гладкого бігу.
Другу золоту медаль чемпіонату Кіровоградській області принесла вихованка КЗ ДЮСШ-2 (директор С. Лавриненко) Даша Павлюк (тренер В’ячеслав Нищеменко). Даша перемогла в двоборстві потрійного стрибку та гладкого бігу 60 м. У цьому ж двоборстві 9-те місце посіла Катерина Ухнят, яка також тренується під керівництвом В’ячеслава Нищеменка в КЗ ДЮСШ-2.
Федерація легкої атлетики Кіровоградської області висловлює подяку спортсменам за високі результати та тренерам за підготовку спортсменів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар