Бюджетники Кіровограда вчасно отримають аванс за березень

Перша частина зарплати за березень працівникам бюджетної сфери Кіровограда профінансована повністю. Про це повідомила сьогодні, 24 березня, під час наради начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова.

За інформацією прес-служби міської ради, міський голова Олександр Саінсус доручив фінансовому управлінню відстежувати зарахування цих коштів на розрахункові картки працівників бюджетних установ, оскільки, за оперативними даними, ще 3,5 мільйони гривень березневого авансу знаходяться на рахунках органів державного казначейства.
Олександр Саінсус під час наради також наголосив, що заробітну плату вчасно повинні отримувати не тільки бюджетники, а і працівники ЖКГ і транспортних підприємств, які щодня виконують свою важливу соціальну місію. У той же час на рахунках держказначейства залишаються невикористаними профінансовані для галузі ЖКГ 1,7 млн.грн. із загального фонду міського бюджету та 9,1 млн.грн. із спецфонду. Така ж ситуація спостерігається із державною субвенцією на перевезення пільгових категорій громадян. Саме тому, за дорученням міського голови, керівники відповідних виконавчих органів мають відпрацювати всі механізми від законотворчої ініціативи до заходів на місцевому рівні, щоб ці кошти вчасно надходили на рахунки комунальників і транспортників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар