Учитель з Кіровограда отримала друге місце на MicrosoftGlobalEducationForum (фото, відео)

Учитель англійської мови НВО «Гармонія» (гімназія ім.Т.Г.Шевченка) з Кіровограда Ганна Дудич посіла друге місце у «Глобальному форумі 2014», організатором якого виступила корпорація Microsoft. Форум проходив в Барселоні (Королевство Іспанія).

Перша електронна пропонує знайомитися з її роботою, яка зайняла друге місце у номінації «Сумісна робота».

.

Як повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки, у форумі взяли участь понад 1100 учасників з 80 країн світу: керівники освітянської галузі, педагоги, журналісти, урядовці, партнери та спонсори.
Загалом на Microsoft GlobalEducationForum подано 23000 робіт з усього світу, але тільки 250 вчителів були обрані та представляли свої роботи у Барселоні.
Серед переможців форуму також Ярослав Кірічков, учитель інформатики технічного ліцею НТУУ «КПІ» м. Києва, учитель-експерт, який у складі міжнародної команди колег з Америки, Єгипту, Кіпру, Росії та України посів 2 місце у конкурсі “Вчимося змагаючись”. Протягом 24 годин команда працювала у форматі Learn-a-thonта створила проект «Гендерна нерівність».
На форумі обговорювалися питання щодо можливостей використання нових передових технологій в освітній сфері, процедури визнання найбільш інноваційних педагогів та керівників навчальних закладів.

Фото Ганни Дудич

Поширити:

Залишити коментар:

коментар