В Кіровограді проінспектували колонію (ФОТО)

14 березня 2014 року на базі Кіровоградської виправної колонії (№6) управління Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області відбулись навчально-методичні збори з заступниками начальників установ виконання покарань та слідчого ізолятора з інтендантського та комунально-побутового забезпечення із залученням спеціалістів сектору ресурсного та інженерного забезпечення обласного управління.

Про це Першій електронній повідомили в секторі ресурсного та інженерного забезпечення управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Збори розпочалися з наради під керівництвом в.о. заступника начальника управління Остапенка Віталія Васильовича. Він підбив підсумки роботи служби ресурсного забезпечення за 2013 рік, озвучив доведені завдання та плани на 2014 рік.
Після наради учасників зборів було запрошено оглянути об’єкти комунально-побутового призначення Кіровоградської виправної колонії (№6), а саме: кімнати короткострокових та тривалих побачень, гуртожитки для проживання засуджених, їдальню для засуджених, пекарню, лазне-пральний комплекс, склади та овочесховища. В їдальні для засуджених було проведено контрольно-показове приготування їжі, метою якого було практичне заняття із завідуючими та штатним персоналом їдальні.

Після проведення занять було підбито підсумки зборів, де керівники служб комунально-побутового забезпечення обмінялися досвідом у вирішенні проблемних питань щодо покращення комунально-побутових умов утримання та харчування засуджених.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар