Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка запрошує (анонс заходів на тиждень)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна юнацька бібліотека запрошує на заходи, які відбудуться протягом наступного тижня.

З 17 березня відкриється виставка періодичних видань «Ми – за безпеку життя».

З 17 березня відкриється книжкова виставка «Що ми повинні знати про туберкульоз», присвячена Всесвітньому дню боротьби із захворюванням на туберкульоз, що відзначається 24 березня.

17 березня о 9.40 відбудеться чергове зсідання клубу «Дивосвіт» на тему «Декупаж: мрії моєї душі». Гостею засідання стане майстриня Н.Дефорж.

17 березня о 13.40 відбудеться засідання клубу «Профі». Гостя засідання О.Надутенко, голова Спілки підприємців Кіровоградської області, проведе зустріч-тренінг для молоді «Як відкрити свою справу».

17 березня 2014 року о 16.00 відбудеться презентація виставка робіт учнів дитячої художньої школи ім. О.О. Осмьоркіна, присвячена 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. На виставці

З 19 березня відкриється книжкова виставка «Історичний портрет Івана Мазепи» присвячена 375-річчю від дня народження Івана Мазепи.

19 березня о 15.30, 20 березня о 14.30 працівники відділу мистецтв запрошують на вернісаж жіночих портретів «Тарас Шевченко й одвічна жіноча таїна».

20 березня з 11.00 до 14.00 працівники бібліотеки запрошують долучитися до відзначення Дня щастя, в рамках флеш-акції «Що не день, то свято!».

20 березня о 17.00 відбудеться чергове засідання клубу «Ліра». Члени клубу познайомляться з творчістю кіровоградської письменниці О.Полевіної.

з 21 березня відкриється книжкова виставка «Дмитро Чижевський – відомий славіст і філософ», присвячена 120-річчю від дня народження ученого-енциклопедиста, культуролога, філософа, лінгвіста, дослідника української і слов’янської літератур, релігійної думки й слов’янської духовності Д. Чижевського.

23 березня з 12.00 до 15.00 в рамках студії творчого настрою «фАРТ» відбудеться майстер-клас з писанкарства «Великодня писанка».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар