На Кіровоградщині кошти, передбачені на заклади культури, кудись поділися

Обласна програма з відновлення, модернізації та ремонту систем опалення закладів культури на 2012-2015 роки виконується лише на 22 відсотки.

Ця цифра була озвучена на засіданні постійної комісії обласної ради з питань промисловості, інноваційно-інвестиційного розвитку, енергоефективності, транспорту та комунікацій, повідомляє сайт обласної ради.

Основною причиною називається недостатнє фінансування. У повідомленні йдеться, що депутатів занепокоїв низький рівень виконання заходів, передбачених у програмі, і вони прийняли з цього приводу низку рекомендацій обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, названа Програма спрямована на створення належних умов зберігання та експонування предметів Музейного фонду України та бібліотечних фондів в області, збереження експлуатаційної спроможності будівель, зменшення обсягу споживання паливно-енергетичних ресурсів за рахунок підвищення ефективності їх використання, зменшення частки традиційних видів енергоресурсів, зокрема природного газу, та заміщення їх іншими видами енергоресурсів, у тому числі отриманими з альтернативних джерел енергії, та вторинними енергетичними ресурсами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар