У Світловодську відбувся конкурс творчих робіт «Найкраще вітання для моєї мами»

З 24 лютого по 7 березня у Світловодську громадська організація «Наше місто» організувала конкурс творчих робіт.
Як повідомили Першій електронній його організатори, на конкурс надійшло 97 творчих робіт учнів шкіл Світловодська: вірші, відкриті листи, твори про маму.

Пропонуємо читачам Першої електронної ознайомитися з творчою роботою учня 4-Б ЗОШ №2 Тимура Барабаша

ПОВАГА ДО МАМИ

Мені 9 років. Я хочу розповісти вам, як я живу у своїй родині. У моїй родині мені майже не приділяють уваги. Усе дістається моєму молодшому брату. Я не буду скаржитися на це, адже йому 3 рочки.
Є на світі людина, яка не байдужа до мене. Це моя МАМА. Коли в мене щось не виходить, в складну хвилину вона мене підтримує. Коли я був маленьким, то багато чого не міг робити. Мама навчила мене говорити, ходити, читати, писати і всьому, що я можу зараз робити. Вона розуміє мене, як ніхто інший. Я подорослішав і уявляю, як їй було важко.
Я хочу її описати: у неї великі карі очі, як зірочки у небі. Її волосся наче ріка, руки ніжні і теплі. Її усмішка зігріває землю. Серце – добре, а мова, як дзвіночок.
Вона найгарніша у світі! У неї душа світліша, ніж сонце! Моя мама – найкращий друг у моєму житті! Я хочу бути знову маленьким, щоб вона пригорнула мене до себе і ніжно говорила, як любить.
І тому я кажу їй:
– Мамо, дякую за своє життя, за ніжність і турботу. Я дуже, дуже люблю тебе!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар